feed-image  Benzi RSS

Somații / Scrisori recomandate

Maxima săptămînii

 „ Adevărul este pretutindeni, dar nu-l recunoaşte decît cel care îl caută”                             N. Iorga

Felicitări premianților, participanților și organizatorilor

   9 elevi din municipiul Chișinău au participat la Concursul Național de Matematică ”Teodor Topan”, în cadrul Înțelegerii de Cooperare a Preturii sectorului Râșcani cu Primăria orașului Șimleu Silvaniei (România).”Ne-am întors cu locuri premiante”, au exclamat copiii la întoarcere.

Felicitări pentru Iordache Bianca (locul II), Pojoga Cristian, Baerle Andrian (mențiuni) și pentru toți participanții cu prestații frumoase. Elevii, însoțiți de profesoara de matematică, dna Pribega Tatiana, au avut parte de o ședere frumoasă în România. Excursiile, cazarea și programul alimentar au fost oferite de Primăria orașului Șimleu Silvaniei, fapt pentru care aducem mulțumiri primarului ing. Septimiu Cătălin Țurcaș. Deplasarea a fost asigurată de către Pretura sectorului Râșcani.
  În acest an, pe 14 decembrie, s-a desfășurat a XIV-a ediție a acestui Concurs. Pretura asigură al VI-lea an consecutiv deplasarea tinerilor matematicieni în Șimleu Silvaniei. Pentru mai multe detalii privind concursul, la care participă și lotul olimpic, puteți accesa https://teodortopan.wordpress.com/

 

Calendar

September 2021
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30